Приказката между Емилия и Жорж Башур  е приключила, твърдят източници.

...
Приказката между Емилия и Жорж Башур  е приключила, твърдят източници.
Коментари Харесай

Поредната голяма любов се разпадна: Eмилия и Жорж разделени?

Приказката сред Емилия и Жорж Башур  е завършила, настояват източници. Емилия се грижи сама за две годишната си щерка, както и за другите две деца от Коко Динев. Причината за раздялата не е невярност, разясняват осведомени.

Двамата към този момент не се чувствали щастливи и връзката им била изчерпана. Разделили се без кавги и драми и си останали другари.

Разводът към момента не е реалност и певицата още носи семейството Башур. Прави усещане, че сирийският предприемач е изтрил всичките си фотоси в обществените мрежи и от певицата няма и диря.

Шест години след сватбата двамата  поставят точка. Сключиха брак през лятото на 2018 година – единствено 58 дни след трагичната гибел на сина му Феди. Припомняме, че 19-годишният юноша почина при тежка злополука, а в колата бяха певицата и татко му. През февруари 2022 година се роди и щерка им Жоржина.

„ Със брачна половинка ми имаме огромна обич. Успяхме да си наредим връзките макар предходните ни сътрудници. След катастрофата  ни споделиха, че няма да може да имаме деца. Не искахме да приемем, че обичта ни няма да роди плод. Все отново стана знамение и по този начин се появи Жоржина. Не я демонстрираме от боязън след нещастието, която преживяхме. Когато бяхме най-щастливи и споделихме насладата си, изгубихме Федката. Жоржина в никакъв случай няма да го размени, само че върна Жорж към живота. Той се беше отказал. Цял живот ще се бори с тази болежка ”, показа звездата в телевизионно изявление.

Източник: hotnews.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР